VÁLASSZA KI AZ ÖN SZÁMÁRA MEGFELELŐ CSOMAGOT

Előfizetés: Többé nem kell keresnie, ha frissen pörkölt kávét szeretne vásárolni. Amennyiben előfizetésünket választja, sosem fogy ki a jó kávéból.
Az előfizetést felfüggesztheti vagy megszüntetheti bármikor.
Előfizetési információk

Előfizetés 1 hónapra

3600 HUF / hónap
0% Megtakarítás

Előfizetés 6 hónapra

3240 HUF / hónap
10% Megtakarítás

Előfizetés 12 hónapra

2880 HUF / hónap
20% Megtakarítás

Fizessen elő a Blue Bird Roastery frissen pörkölt kávéira – megéri!

Nem eszik fonnyadt gyümölcsöt? Ne érje be, csak a friss kávéval!

A speciality kávézók megjelenését az igényes, minőségi kávéivás ösztönözte. A fogyasztók nagy része nem is sejtette, hogy a frissen pörkölt és az állott kávé között jelentős különbség van még akkor is, ha a szemeskávét a leggondosabban záró csomagban tárolják.

A frissen pörkölt kávéból készült ital íze és zamata össze sem hasonlítható állott rokonával.

Ha előfizet, olcsóbban kaphatja a kiváló minőséget!

A Blue Bird Roastery célja, hogy mindig a legfrissebb, különleges kávékat és kávékeverékeket kínálja vevői számára, kizárólag a legfrissebb pörkölésben.

Az előfizető vásárlóknak a pörkölés utáni napokban házhoz szállítjuk a legjobb minőségű kávékat.

Miért érdemes előfizetni:

  • Csakis a legfrissebb kávét kapja!
  • Árengedményt adunk!
  • Különleges kávékeverékeket kínálunk!
  • Házhoz szállítjuk a frissen pörkölt kávét!

Előfizetési információk

Az egyszerű regisztráció és előfizetés után, Ön minden hónapban házhoz kapja a frissen pörkölt kávét. Munkahelyére vagy irodájába is kiszállítunk.

Kizárólag a legfrissebb kávét, frissen pörkölve szállítjuk Önnek.

A pörkölést követő 4.-5. napon megkapja a tökéletes minőségű kávét.

A Blue Bird Pörkölőben vásárolt kávé össze sem hasonlítható a boltban kapható termékkel. Nálunk széles választékot talál, nem kell a boltban keresgélni.

A boltok, szupermarketek polcain lévő kávék, kávékeverékek olykor hónapokig állnak, a csomagolás dátuma ritkán egyezik meg a pörkölés dátumával. Ha előfizet a Blue Bird Roastery termékeire, a fűrészpor helyett valódi frissen pörkölt kávét kap a pénzéért.

Pörkölőmestereink rendszeresen ellenőrzik a kávék minőségét, ezért Ön csak a legkiválóbb minőségű terméket kaphatja tőlünk.

Az előfizetésért cserébe Clubtagságot kínálunk, mely a következő előnyökkel jár:

(a házhoz szállított csomag tartalma)

havonta három csomag (125gr) kiváló minőségű, frissen pörkölt kávé, a világ legjobb kávéfarmjairól melyek mindig 100% arabika. A csomagnak köszönhetően lehetősége van változatos módon kipróbálni a különböző kávéfajtákat, hiszen kollégáink minden hónapban az aktuális, legjobb minőségű kávét csomagolják Önnek.

Mellékelünk egy útmutatót, mely tartalmazza a kávéfajták részletes leírását, ajánlott elkészítési módját és egyéb hasznos információkat.

Tőlünk mindig tanulhat valami újat!

További előnyök: hatalmas áruválaszték, ingyenes házhozszállítás.

A tagok lehetőséget kapnak a belső webáruházban a vásárlásra, ahol a filterektől és a kávé őrlőktől kezdve, egészen a kávé főző gépekig minden megtalálható.

HOGYAN SZÜNETELTESSE VAGY SZÜNTESSE MEG A TAGSÁGOT?

Ha bármikor úgy döntene, hogy megszüntetné vagy szüneteltetné klubtagságát, elegendő egy üzenetet küldeni vagy e-mailt írni címünkre, és azonnal felfüggesztjük a kávé kiszállítását.
Az előfizetésből fennmaradó összeget (melyből levonjuk a kiszállított csomagok árát) természetesen visszafizetjük ügyfeleinknek.

Ha szabadságra megy vagy valami más okból szeretné szüneteltetni a tagságot, írjon nekünk erről, készségesen állunk szolgálatára, ez sem probléma.

A Blue Bird Roastery mindenben az Ön segítségére van! Kávézzunk együtt!

Előfizetési információk