Latte machiatto készítése

Cégünkről

Kávébab

Ismerje meg ajánlatunkat

Miért éri meg az Ön cégének nálunk vásárolni a frissen pörkölt kávét?

Ön mindig csak a legfrissebb pörkölésű kávét, utolérhetetlenül gondos kiszolgálást és házhoz szállítást kapja. A világ túlsó felén termő kávébab már másnap az ön csészéjében lehet, hogy egy fantasztikus csésze kávéval kápráztassa el. A Blue Bird Roastery megbízható partner.

Mindig friss kávé

A frissen pörkölt kávé alig egy hónapig őrzi meg valódi ízét. Ha a kávékeverék ennél több ideig állt, már nem éri meg pénzt költeni rá. Az ön irodája, cége a pörkölést követő napokban jut hozzá a kiváló minőségű kávéhoz.

Tökéletes minőség

A Blue Bird Roastery legfontosabb célja, hogy csak a tökéletes minőségű kávét válogassa ki és szállítsa házhoz ügyfelei számára, oktasson a kávéról.

Segítünk elérni céljait

A dolgozók munkája mintegy 40%-kal eredményesebb azokban az irodákban, ahol a dolgozók számára a legjobb kávékeverékeket vásárolják.

Partnereit és üzletfeleit elkápráztathatja és meglepheti a sajátos, prémium kategóriájú kávéitallal.

Az Ön kávézója kínálhatja a legjobb minőségű eszpresszót, ha nálunk bérel kávégépet és vásárol frissen pörkölt kávét.

A Blue Bird Roastery minden cég és iroda számára egyedi ajánlatokkal áll rendelkezésre. Nálunk megtalálja mindazt, amire a zavartalan kávéfogyasztáshoz, a harmonikus ízek élvezetéhez szükség van.

Szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük és tökéletesítjük. Ügyfeleink számára oktatásokat, tréningeket szervezünk, mely során tökéletesíthetik tudásukat a kávégépekkel kapcsolatban. Barista tanfolyamunkon elleshetik a szakma legféltettebb titkait is, hogy alkalmazottai a legmagasabb minőségben tuják elkészíteni a különleges pörkölt kávékeverékekből a legkiválóbb kávéitalokat.

Különleges szolgáltatások

Irodák és cégek részére a Blue Bird Roastery a professzionális olasz kávégépek és kávédarálók mellett, különleges berendezéseket és kávékeverékeket is biztosít. Állítsa össze a cég egyedi kávé ízvilágát. Legyen saját kávéja!

24 órás rendelkezésre állás

A nálunk bérelt és vásárolt kávégépek szervizelését napi 24 órában végezzük. Ügyfél-szolgálatunk minden beérkezett kérést kiemelten kezel, és igyekszik a lehető legrövidebb időn belül megoldani.


Cégek és irodák számára kiemelt szolgáltatásokat nyújtunk a kávéról. Cégek és irodák számára tanfolyamok, kávégép bérlés és eladás mellett az egyedi kávékeverék összeállításában is segít a Blue Bird Roastery profi csapata, akik magasan képzettek és nagy hozzáértéssel kezelik a kávégépet, kávépörkölőt és kávéőrlő gépet Budapesten.