Latte machiatto készítése

Fizessen elő prémium termékeinkre!

Kávé bab frissen szüretelve

Állítsa össze saját kávékeverékét!

Mindig frissen pörkölt, kiváló minőségű kávé

A Blue Bird Roastery a legjobb minőségű kávéfajtákat válogatja ki ügyfelei és vásárlói számára. Cégek, kávézók és magánszemélyek is ugyanazt a kiváló ízt kapják, mely a maga nemében egyedülálló Budapesten. A kávépörkölő üzemben személyesen, helyben vásárolhat frissen pörkölt kávét és kávékeveréket, melyet kívánsága szerint a helyszínen megőrölnek vagy a megbízható házhoz szállítást is választhatja.

A házhoz szállítás és előfizetés mellett szól, hogy így jelentős kedvezményt kaphat termékeinkből, és mindig a legfrissebb pörkölésből kap egy csomag kávét.
A Blue Bird Roastery, a Speciality kávézóban a kávégép kiválasztását és beállítását is úgy végeztük el, hogy a lehető legjobb minőségű kávé készüljön a betérő kávévásárlók számára.

Amit a kávéról tudni kell

Aki kávékeveréket vásárol, már rendelkezik valamilyen ismeretekkel a kávéfajtákról és keverékekről, de nem lehet eleget olvasni erről az isteni italról.

  • Arabika – az arab világ kávéja kellemes lágy íze miatt lett a kávékedvelők millióinak kedvence világszerte. Az arabika kávé koffeintartalma valamivel kisebb, mint a robusztáé, ezért élettani hatása is eltér. Egyes ínyencek szerint a Kolumbiában termesztett és frissen pörkölt kávébabok adják a leglágyabb kávéízt, melyet a Blue Bird Roastery a legmagasabb minőségben kínál Önnek.
  • Robuszta – erős, mély aromájú kávéfajta, melynek jellegzetessége semmi mással össze nem hasonlítható. A Robusztát kávékeverékek összeállításához használják, ritkán fogyasztják magában, hiszen a belőle frissen főzött kávé ital rendkívül erőteljes aromájú. Az arabikával kever változatait a Blue Bird Rosatery házhoz szállítja.
  • Kávékeverék – a legzamatosabb, legfinomabb eszpresszót több kávéfajta keverékéből készítik el. A frissen pörkölt kávékeverékek megfelelő összeállítása hozzáértést és szakértelmet igényel. A Blue Bird Rostary szakemberei többféle kávékeveréket kínálnak a betérő vásárlók számára. A kávézóban megkóstolt, profi kávégépen lefőzött kávét akár előfizethető is, hogy otthonában élvezze a mindig friss kávé élményét.
  • Őrölt kávé – a frissen pörkölt kávé egy hónapig megőrzi zamatát, akkor a legfinomabb, ha a kávéfőzés előtt történik az őrölés. Ha nincs módja arra, hogy saját kezűleg darálja meg a kávékeveréket, esetleg nincs megfelelő minőségű őrlőgép a birtokában, a Blue Bird Roastery mindig a szükséges mennyiségű frissen pörkölt kávét szállítja otthonába házhoz.
  • Ajándékkávé – nincs jobb ajándék, mint egy prémium minőségű, finom kávékeverék. A Blue Birdben lehetősége van saját kávékeverék összeállítására, így egyedi kávéajándékkal lepheti meg családtagjait, barátait.

Magánszemélyeknek és cégeknek is mindig kiváló minőségű, frissen pörkölt kávét kínálunk, melyet automata kávégépen és egyszerű kávéfőzőn is elkészíthetsz. A Blue Bird Roastery magánszemélyeknek és cégeknek is a legjobb szolgáltatásokat nyújtja. Vásárolhat, rendelhet és előfizethet is a minőségi termékekre, amit gyorsan házhoz szállítanak Budapesten. A Blue Bird Roasteri Café szolgáltatásai és termékei: saját kávé keverék, frissen pörkölt kávé, kávégép bérlés, kávé pörkölő, házhoz kávé, kávé házhoz szállítása.