Bemutatkozó és céges információk

BlueBird beltér Speciality kávézó
Cégünk vár téged szeretettel!

A BlueBird kávézó és pörkölő 2013-óta várja a kávészeretőket Budapest szívében, a Rumbach Sebestyén utcában. Az indulása óta speciality kávékban gondolkodó vállalkozás a kezdeti kis helyiséget hamar kinőtte, így ma már két helyen várja vendégeit. Míg a Gozsdu udvarban a hangsúly a felhőtlen szórakozáson van, addig a Rumbach utcai kékmadár a kávérajongók igényeihez igazodik. A tíz fajta SO kávét és két saját keveréket felvonultató repertoárban mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő ízeket. A sokakat zavarba ejtő választékban tapasztalt baristák segítenek eligazodni, az ő feladatuk, hogy a helyben pörkölt, friss kávészemekből kifogástalan presszót, late-t, cappuccinot készítsenek. A BlueBird az  alternatív kávékészítés szerelmeseit is igyekszik kiszolgálni, így V60, Chemex, FrenchPres és Aeropress ugyanúgy helyet kapott a pulton, mint az egyedi kialakítású kétkaros presszógép, vagy az impozáns, tizenkét darabos őrlősziget.

 

Kávézó beltér kávégép
A Blue Bird Roastery finom kávékkal vár

A darálóinkba kizárólag friss pörkölésű babok kerülhetnek. Kávézónk szíve és dísze is egyben a speciálisan a mi igényeink szerint kivitelezett professzionális pörkölő berendezés. Azért, hogy mindent megtegyünk a kávés italaink minőségének megtartásáért, kizárólag minősített, magas osztályzatú termelőktől származó zöldkávét vásárolunk és pörkölünk. Folyamatos kóstolásokkal monitorozzuk saját pörköléseinket, ezzel is igazodva vendégeink magas elvárásaihoz. Kávéinkat nagy odafigyeléssel, gondosan kikísérletezett metódussal pörköljük, ezzel elősegítve a különféle termőterületekre jellemző ízjegyek maximális élvezhetőségét.

A hozzánk betérő vendégeink akár a teljes pörkölési folyamatot végigkövethetik a hetente végzett pörköléseink alatt. Baristáink folyamatosan képzik magukat, igyekeznek átfogó tájékozottságra szert tenni a kávé változó világáról. Számunkra vendégeink visszajelzései legalább annyira fontosak, mint a világban kialakuló, változó trendek követése.

 

Beltér Blue Bird Speciality kávézó
Budapesten frissen pörkölt kávéval várunk.

Cégünk kávégépek kihelyezésével és szemes kávé értékesítéssel egyaránt foglalkozik. Rugalmas feltételekkel, testreszabott ajánlatokkal várjuk új partnereink jelentkezését, régi ügyfeleink számára pedig folyamatos kedvezményeket biztosítunk. Induló vállalkozások számára tanácsadással, beüzemeléssel és betanítással egyaránt rendelkezésre állunk.

Elérhetőségeink:

Cégünk:

Blue Bird Cafe Kft.

Boltunk címe :

1074 Budapest Rumbach Sebestyén utca 12

Ügyfélszolgálat:

tel.: +36 70 419 90 25

email: sales@bluebirdcafe.eu

Marketing és Reklám:

email: marketing@bluebirdcafe.eu

Gépinformáció és szerviz:

machines@bluebirdcafe.eu

Várjuk szeretettel kedves vendégeinket egy finom kávéra.

 


A Blue Bird Roastery Budapesten fantasztikus Speciality kávézó, mely frissen pörkölt kávék értékesítését, eladását, valamint kávégép bérbeadását végzi. A legtöbb pörkölt kávé a webshopban, a kávéboltban vásárolható, rendelhető meg, házhozszállítás is kérhető. Kávé előfizetés havonta vagy fél évre is lehetséges.