Akció!
Morning Bland kávé fajta

7000 Ft 6350 Ft tartalmazza az ÁFA-t

Morning Blend – Csak semmi Robusta!

Az exkluzivitást kizárólag 100% Arabica-ban értelmezőknek pedig itt a Morning keverékünk: 50% brazil, és 25-25% guatemalai és kolumbiai Arabica mix, leheletnyivel franciásabbra pörkölve, mint a Robusta-t tartalmazó, olaszos testvére. A Blue Blend-hez hasonlóan, a reggeli keverékünk is igen sokoldalú; egy kortynyi ristretto éppoly élvezetes belőle, mint egy félig tejes-félig kávés flat white, vagy akár egy hosszú americano. A kellemes, sötétbarna árnyalatokban játszó keverék meglepően intenzív, testes ízeket tartogat számunka, egy kevés kakaós, mogyorós, enyhén virágos aroma kíséretében.

Termékleírás

Exkluzív Keverékek – Special Blends

A tízféle meglévő ún. Single Origin, (ugyanazon régióból, akár egy farmról származó) Arabica kávéink mellé jöjjön most egy kis kuriózum: két sziporkázón izgalmas és évtizedes, jól bevált recept alapján előállított eszpresszó- keverék. Elsősorban a hagyományos, karakteres ízjegyeket és sötétebb aromákat kedvelőknek nyújthat megannyi élvezetet, legyen szó eszpresszóról, kapucsínóról, vagy akár úgyszólván, „hosszúkávéról”.

A kávékeverékek a produktum szempontjából kissé kényesebbek, hisz amíg egy azonos eredettel rendelkező, már válogatott formában érkező zöldkávé kerül „csak” a megfelelő profil alapján pörkölésre, addig a Blend mindig összetettebb folyamat: nagyfokú szakértelmet és odafigyelést igényel, hisz az eltérő fajtájú, formájú, eredetű szemek esetében nem csak a pörkölési skála a mérvadó. Kiemelkedő szerepet kap továbbá a megfelelő arabica-robusta arány, illetve a pörkölés hossza is. Hogy ezek után izgalmas lesz-e a végeredmény? Nem is kérdés.


Morning Blend 1000gr kiváló minőségű, frissen pörkölt szemes kávé fajta, melyet kávégép segítségével is remekül elkészíthetünk, pörkölt kávékeverék.

További információk

Tömeg 1 kg