kosár (0)

Szállítás: Ingyenes
Összeg:

Blue Box ()

Összesen:
The box is full!
60%

Az indulása óta speciality kávékban gondolkodó vállalkozás a kezdeti kis helyiséget hamar kinőtte, így ma már két helyen várja vendégeit.

ITT VAGYUNK

2013-ban egy két kilós pörkölőgéppel indult a vállalkozás története. A Coffee-Tech Engineering gyártó gépével most is találkozhatnak vendégeink a Rumbach utcai kávézónkban. A ház keveréke, a Blue Cafe Blend hamar sokak kedvencévé vált, míg a guatemalai SO igazi közönségkedvenc lett.

A vállalkozás növekedésével 2015-ben új, 16 kg kapacitású pörkölő érkezett a Rumbach Sebestyén utcába. 12 fajta kávéból álló állandó kínálata mellett a kávézó-pörkölőben folyamatosan kerestük az újdonságokat is. Az elv mindig ugyan az maradt: a vendég-barista-pörkölő hármasa által közösen alakítjuk a kínálatunkat. Olyan minőségi sztenderdek szerint dolgozunk, amelyek a specialty kávékészítés elvárásai mellett a vendégek valódi visszajelzésein alapulnak.

2019-ben a pörkölő új helyre költözött. A budapesti főhadiszálláson immáron a lehető legjobb körülmények között állíthatjuk elő kávéjainkat. Leendő partnereink számára üzemlátogatást szervezünk, amely során betekintést nyerhetnek a számunkra igazi szenvedéllyé vált pörkölési folyamatba.

Jelenlegi kínálatunkban megtalálhatóak sötét, olaszos pörkölésű keverék kávék ugyan úgy, mint világos, filterpörkölésű afrikaiak. Szeretnénk, ha a szenvedélyünk és munkánk hozzájárulna a magyarországi kávékultúra fejlődéséhez, ezért ingyenes képzéseket is kínálunk a helyi kávézók munkatársainak.

Mérföldkövek

Picture alt text
about_us.2013
Picture alt text
about_us.2015
Picture alt text
about_us.2019
2013
2015
2019