A Blue Bird részt vett az első SCAH
Budapest Coffee Festivalon
Egyre népszerűbb a speciality vonal
Budapest számos lehetőséget tartogat a kávé iránt rajongók számára. Az egyre színvonalasabb speciality kávézókmegjelenésével az otthoni kávéfogyasztásban is folyamatosan nőnek az igények, ezzel együtt egyre több találkozó, kávés rendezvény várja a hazai kávékedvelőket. Idén először a SCA Hungary, Egyesület a Magyar Kávékultúráért is találkozóra hívta a magyarországi speciality vonal képviselőit. A rendezvényre a Blue Bird Roastery is kitelepült.
Igazán mozgalmas hét áll mögöttünk. Nagyon sok tervezés, szervezés és előkészület kellett ahhoz, hogy a két napos kiállításon minél több új emberrel ismertethessük meg a kávéinkat. Első kitelepülésünk igazi tanulási folyamat volt számunkra. A standépítéstől a helyszíni kávékészítésig rengeteg tapasztalatot szereztünk, nem beszélve a többi kiállítótól „ellesett" apróságokról. Persze kóstoltunk mi is, hiszen az egyik legizgalmasabb kérdés számunkra, hogy hol is tart a Blue Bird a specialityvonalon? Ebből a szempontból is tanulságos volt, hogy egy helyen lehettünk, beszélgethettünk, találkozhattunk. A kávén kívül persze kóstoltunk tejet is, vagy éppen vizet, vagy csokoládét. Az is kiderült, hogy az angol fűszeres rumok remekül harmonizálnak a világos pörkölésű nicaraguai kávénkkal syphone-ban elkészítve. Számunkra is hatalmas meglepetés volt, hogy a presszókávé mellett mennyien érdeklődtetek ez iránt a patinás kávékészítő eszköz iránt is.

A két nap alatt több százan kóstoltátok meg a kávéinkat, mondtátok el véleményeteket, kritikátokat. Köszönjük Nektek a sok visszajelzést, és köszönet illeti az SCAH szervező csapatát a remekül sikerült rendezvényért!
Egy csésze kávé mindenkit felvidít
Szakértők és kávékedvelők is érdeklődtek.
Kávé és beszélgetés – ez a boldog élet receptje
Kávézónk standjának egy részlete.
Különleges "kávégépek" is helyt kaptak.
Extra pörköléssel és kiváló kávékeverékekkel készültünk.
A Blue Bird szakmai standja a budapesti kávé fesztiválon.
A Blue Bird bemutatta a speciality kávézót a Coffee festival-on.
A Blue Bird részt vett az első SCAH Budapest Coffee Festivalon, ahol nagy népszerűségnek örvendett az összes saját készítésű kávékeverék. A Blue Bird Café Roastery nagy sikerrel mutatta be a Speciality kávézó frissen pörkölt kávékeverékeit az első Budapest Coffee Festivalon, ahol nem csak az elkészített kávéitalokkal, hanem különleges kávégépekkel, kávéfőzőkkel is megismerkedhettek az ellátogatók. További érdeklődésre számot tartó témák: automata kávégép, frissen pörkölt kávé, kávé hír, Blue Bird Roastery kávézó és kávépörkölő, kávé házhoz szállítás.