Első alkalommal vesz részt kiállításon a Blue Bird Roastery

Tudjátok, mi a jó a kávés kiállításokban? No nem a koffein túladagolás, hanem, hogy ilyenkor egy helyre gyűlik össze a kávés társadalom színe java. Idén első alkalommal a Blue Bird Roastery is megmutatja magát, mint kiállító. Május 6-7-én találkozhattok velünk az Iparművészeti Múzeumban megrendezett első Budapest Coffee Festivalon.
Fesztivál készülés level 1000.
Hány barista csomagol ki 250 csomag szemeskávét egy munkanap alatt? Mindezt természetesen munkaidőben, a vendégek kiszolgálása közben. A helyes válasz beküldőit nagyon fogjuk szeretni, de eláruljuk, nem egyszerű feladat a készülődés. Sőt! Egy nappal a fesztivál start előtt a 99%-os készültség egyenlő a nem eléggel. Még mindig vannak ötleteink, még mindig eszünkbe jut, mi lenne, ha kivinnénk egy hatodik fajta kávét is? elég lesz a pohár? vigyünk cukrot, vagy szentségtörést követünk el? Sebaj, mindjárt indulunk.

A kávézó most sokkal inkább hasonlít egy raktárhoz a sok dobozzal, összekészített kellékkel. Az utóbbi hét során a Blue Bird Roastery igazi közös kézműves műhellyé változott a sok címkézés, hajtogatás, csomagolás miatt. A hajrá izgalmában a csapat is egyre inkább összehangolódik, hiába, a közös munka mindig jó.
Várjuk a vendégeinket.
A kiállítás számos színvonalas programja mellett mi is igyekszünk hozzátenni a magunkét a Budapest Coffee Festivál sikeréhez. Két őrlőben négy fajta kávé váltakozik a két nap alatt. A saját keverékünk, a Blue Bird Café mellett guatemalai, nicaraguai és columbiai single origin kávékat csapolunk, szigorúan espresso vagy ristretto mennyiségben. Egy harmadik őrlőt is hadra fogunk, hogy kétóránként filterben is megízlelhető legyen a kávénk. Nyereményjátékkal és kedvezményes vásárlási lehetőséggel is készülünk.

Mi már nagyon várjuk! Gyertek. és keressétek a kék madarat!

Budapest Coffee Festival a Blue Bird Roastery részvételével kiváló minőszégű szemes kávék főzése illetve készítése. A Blue Bird Roastery részt vesz a budapesti Coffe Festival rendezvényen, ahol kiváló minőségű frissen pörkölt kávét kínálnak a vásárlók számára, a kilátogatók nyereményakciónkban is részt vehetnek. Érdekes témáinkat olvashatod: hírek a kávézásról, Blue Bird Roastery áruválasztéka, kávé fesztivál részvétel Budapesten.