Kávé előfizetés

Miért fizet?
Különleges kávékeverékeket kínálunk
Házhoz szállítjuk a frissen pörkölt kávét
Árengedményt adunk!
Csakis a legfrissebb kávét kapja!
You don't have to search for freshly roasted coffee any more. If you decide to subscribe, you will always have fresh coffee when you want.
The appearance of the speciality café was inspired by sophisticated coffee lovers. Most customers did not even suspect that fresh roasted coffee and stale coffee are sighnificantly different, even if the coffee beans are stored in the best package.

The flavor and aroma of freshly roasted coffee is not comparable with stale coffee.
If you subscribe, you can get the best quality for cheaper price!

Blue Bird Roastery aims to always offer the latest special coffee and blends for its customers. For subscriber customers we deliver the best quality coffees to their home or you can choose a check point in the city where you can pick up your order at any time.
Válassza ki a megfelelő csomagot
1 hónapra
0% Megtakarítás
3600 HUF /hónap
TOVÁBB
12 hónapra
20% Megtakarítás
2880 HUF /hónap
TOVÁBB
01
After a simple registration and subscription, you receive freshly roasted coffee every month
02
We only deliver the freshly roasted coffee. After roasting in five days you receive your own beans.
03
Coffee on the shelves of supermarkets sometimes last for months after the roasting, the date of packaging rarely matches the roasting date. If you subscribe to the products of Blue Bird Roastery, instead of unidentified„sawdust", you get a traceable, real fresh roasted coffee for your money.
04
Our roasting master regulary check the quality of the coffee, so you get only the
highest quality product from us.
05
Our roasting master regulary check the quality of the coffee, so you get only the
highest quality product from us.
06
In exchange for a subscription we offer Club membership with the following benefits: three packs per month (125gr) of high quality freshly roasted coffee, from the world best farms, witchare always 100% arabica.
Amit a kávéról tudni kell
Aki kávékeveréket vásárol, már rendelkezik valamilyen ismeretekkel a kávéfajtákról és keverékekről, de nem lehet eleget olvasni erről az isteni italról.
Arabika
az arab világ kávéja kellemes lágy íze miatt lett a kávékedvelők millióinak kedvence világszerte. Az arabika kávé koffeintartalma valamivel kisebb, mint a robusztáé, ezért élettani hatása is eltér. Egyes ínyencek szerint a Kolumbiában termesztett és frissen pörkölt kávébabok adják a leglágyabb kávéízt, melyet a Blue Bird Roastery a legmagasabb minőségben kínál Önnek.
Robuszta
erős, mély aromájú kávéfajta, melynek jellegzetessége semmi mással össze nem hasonlítható. A Robusztát kávékeverékek összeállításához használják, ritkán fogyasztják magában, hiszen a belőle frissen főzött kávé ital rendkívül erőteljes aromájú. Az arabikával kever változatait a Blue Bird Rosatery házhoz szállítja.
Kávékeverék
a legzamatosabb, legfinomabb eszpresszót több kávéfajta keverékéből készítik el. A frissen pörkölt kávékeverékek megfelelő összeállítása hozzáértést és szakértelmet igényel. A Blue Bird Rostary szakemberei többféle kávékeveréket kínálnak a betérő vásárlók számára. A kávézóban megkóstolt, profi kávégépen lefőzött kávét akár
Őrölt kávé
a frissen pörkölt kávé egy hónapig megőrzi zamatát, akkor a legfinomabb, ha a kávéfőzés előtt történik az őrölés. Ha nincs módja arra, hogy saját kezűleg darálja meg a kávékeveréket, esetleg nincs megfelelő minőségű őrlőgép a birtokában, a Blue Bird Roastery mindig a szükséges mennyiségű frissen pörkölt kávét szállítja otthonába házhoz.
Ajándékkávé
nincs jobb ajándék, mint egy prémium minőségű, finom kávékeverék. A Blue Birdben lehetősége van saját kávékeverék összeállítására, így egyedi kávéajándékkal lepheti meg családtagjait, barátait.
Hogyan szüneteltesse vagy szüntesse meg a tagságot?
Ha bármikor úgy döntene, hogy megszüntetné vagy szüneteltetné klubtagságát, elegendő egy üzenetet küldeni vagy e-mailt írni címünkre, és azonnal felfüggesztjük a kávé kiszállítását.
Az előfizetésből fennmaradó összeget (melyből levonjuk a kiszállított csomagok árát) természetesen visszafizetjük ügyfeleinknek.

Ha szabadságra megy vagy valami más okból szeretné szüneteltetni a tagságot, írjon nekünk erről, készségesen állunk szolgálatára, ez sem probléma.

A Blue Bird Roastery mindenben az Ön segítségére van! Kávézzunk együtt!