Az igazi energia ital
Vidd haza az energiát
Egy üdítő kávé energia ital Mindig izgalmas új projektbe kezdeni. Az újítás, valami plusz hozzáadása a megszokott kínálathoz minden barista vágya. A kávé világában sokan gondolják, hogy már minden megtörtént, ami megtörténhetett. Erre alaposan rácáfolnak a különféle új kávékészítő megoldások, eljárások. Ha kicsit is elmerülünk a témában, a pörkölt kávétól a presszókészítésig szinte felfoghatatlan változatossággal találkozunk. Nem véletlen, hogy a World of Coffee kiállításon a Hungexpo két pavilonja is kevés volt, hogy mindenki beférjen, aki szeretett volna valamit mutatni a kávészerető közönségnek.
A Blue Bird Roastery műhelyében mi is azon dolgozunk, hogy a megszokott kínálat folyamatos profi szinten tartása mellett új, akár kísérleti megoldásokkal is a vendégeink kedvében járjunk. Mi már beleszerettünk a hidegen készített kávéitalokba, készítünk is többféle variációt, most pedig eljött az idő, amikor kis palackokba töltve kínáljuk saját kreációinkat. Sokat gondolkodtunk azon, mivel is álljunk elő? Mekkora kiszerelésben, milyen kávékkal, milyen receptet alkalmazzunk, míg végül három variáció mellett döntöttünk:
1
Cold Blue Classic
magvas, mokkás, kesernyésebb ízvilágú kávéital a hagyományos ízek kedvelőinek.
2
Cold Blue Africa
a gyümölcsös, virágos aromákat hozó lágy italt bátran ajánljuk azoknak, akik presszóban is kedvelik az újhullámos, világosabb pörkölést.
3
Cold Blue Cocos
a gyümölcsös, virágos aromákat hozó lágy italt bátran ajánljuk azoknak, akik presszóban is kedvelik az újhullámos, világosabb pörkölést.
Az igazi energia ital pörkölt szemes kávéból készül a legjobb mesterek által. A budapesti Blue Bird Roastery elkészítette a legújabb kávé variációkat, kávé energiaitalokat, melyeket palackozva vásárolhatsz meg és a legmelegebb vagy leghidegebb napokon is fogyaszthatsz. Ha megfogott a téma, olvasásra ajánljuk az alábbiakat: kávés hírek, leírás és információ a kávéról, a kávé energiaitalról vagy üdítőről és a Budapest, Blue Bird Roastery-ről.