kosár (0)

Szállítás: Ingyenes
Összeg:

Blue Box ()

Összesen:
The box is full!
60%

Kérdése van?

GYIK

Oldalunkon a „Kávé előfizetés” menüpont alatt választhatja ki az Önnek tetsző előfizetést. Ha kiválasztotta a csomagot (Classic, Specialty, Best), válassza ki az előfizetés időtartamát, valamint az előfizetés gyakoriságát (havonta egyszer, vagy kétszer szeretne csomagot kapni?). Ezek után már csak az adatait kell megadnia a szállításhoz, majd a fizetés maradt és mi postázzuk Önnek kedvenc kávéit! Előfizetéshez regisztrált felhasználónak kell lennie!

Ha szeretné a kávét kényelmesen otthonában megkapni, és igényes arra, hogy kizárólag friss kávébabokat kapjon, akkor az előfizetést Önnek találták ki! Önnek csupán annyi a dolga, hogy kiválassza a megfelelő előfizetői csomagunkat, és élvezze a frissen pörkölt kávé utánozhatatlan aromáját.

Weboldalunkon nem szükséges regisztráció a vásárláshoz. Regisztrált vásárlóink számára ugyanakkor különféle kedvezményeket, különleges ajánlatokat tartogatunk. Egyszerűbb a további vásárlás, valamint a saját fiók alatt számos információ elérhetővé válik a regisztrációt követően.

Az előfizetéssel Önnek csak egyszer kell foglalkoznia, mi pedig az előfizetés időtartama alatt folyamatosan küldjük a friss kávé utánpótlást! Minél hosszabb időre fizet elő, annál előnyösebb áron juthat a kávéhoz. Ráadásul ki sem kell mozdulnia az otthona kényelméből!

Az oldalunkon megvásárolt termékekért online, bankkártyával tud fizetni.

Amennyiben házhozszállítással rendelte meg a terméket, úgy a GLS futár szállítja ki Önnek munkanapon az Ön által megadott címre. Oldalunkon lehetőség van a Budapesten, a Rumbach Sebestyén utca 12. szám alatti üzletünkbe kérnie a terméket, ezesetben bármely napon 9-19 óráig tudja átvenni rendelését.

Ha nem érkezik meg Önhöz a megrendelt termék 2-3 munkanapon belül, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a „Kapcsolatok” menüpontban található elérhetőségek egyikén. Munkatársaink készségesen segítenek a probléma megoldásában, hiszen a mi célunk, hogy Ön visszatérő, elégedett vásárlónk legyen!

A Kosárba helyezett termékeket a szokásos módon vásárolhatja meg, más online boltokhoz hasonlóan. A Blue Box-ba helyezett termékeket a feltételek teljesülésekor nem csupán ingyenesen juttatjuk el Önhöz, de különleges, ajándéknak is tökéletes dobozban, névre szóló hűségkártyával – mely különféle kedvezményekre jogosítja a Blue Bird Group egységeiben – kapja.