Amikor a frissen pörkölt kávé találkozik a kozmetikummal:
a bőröd lehet a nyertes.
Amikor a frissen pörkölt kávé találkozik a kozmetikummal:
a bőröd lehet a nyertes.
Gyere el, és ismerj meg egy újdonságot a kozmetikai piacon! Mi az, amit kínálunk? Természetes kozmetikum frissen pörkölt, minőségi kávéból? Lehetséges ez?

A HerbArting és a Blue Bird Roastery megalkotta! Hogy pontosan milyen termékeket, azt csak a szakmai termékbemutatónkon ismerheted meg, te lehetsz az első, aki kipróbálja.

A HerbArting és a Blue Bird Roastery fúziójának szuper termékeinek bemutatóján mindent megtudhatsz róluk. Mindenki, aki jelentkezik az eseményünkre, egy csodás ajándékcsomagot kap sok kávéval és szuper kozmetikumokkal. Sok szeretettel várunk egy finom kávéval és frissítővel

Az eseményre csak szakmai meghívottak regisztrálhatnak itt.

Időpont: 2017. augusztus 4. 12-18 óra között

Helyszín: Blue Bird Roastery (1074 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 12.)
Miért pont a kávé?
A frissen pörkölt kávét már eleink is használták gyógyászati és szépségápolási célokra. A kávészemek a jótékony hatású koffein mellett gyógyhatású Teofillint és Klorogénsavat is tartalmaznak, melyek segítenek a bőr szépségének megóvásában. Kevesen ismerik a kávé azon tulajdonságát, hogy a Klorogénsav segítségével képes a zsírszövetek vastagságának befolyásolására is.

Ha érdekel, hogy a frissen pörkölt kávé és a kozmetikum találkozásából milyen hihetetlen csodák születhetnek, látogass el hozzánk és győződj meg róla személyesen. Szeretettel várunk a frissen főzött Speciality kávénkkal.

HerbArting – Blue Bird szakmai termékbemutató Budapesten várunk szeretettel. A HerbArting és a Blue Bird Roasteri fantasztikus új terméket mutat be, mely a kozmetikumok között kiemelt helyet foglal el, a szépségápolásban és nem csak felfrissít és üdít, de iatalossá is tehet. Izgalmas olvasnivaló témákat ajánlunk: hírek, kávéról, szépségápolás, kozmetikum, friss kávé, kávé, Blue Bird Roastery, HerbArting