Rolunk

A BlueBird kávézó és pörkölő 2013-óta várja a kávészeretőket Budapest szívében, a Rumbach Sebestyén utcában. Az indulása óta speciality kávékban gondolkodó vállalkozás a kezdeti kis helyiséget hamar kinőtte, így ma már két helyen várja vendégeit.
Míg a Gozsdu udvarban a hangsúly a felhőtlen szórakozáson van, addig a Rumbach utcai kékmadár a kávérajongók igényeihez igazodik. A tíz fajta SO kávét és két saját keveréket felvonultató repertoárban mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő ízeket. A sokakat zavarba ejtő választékban tapasztalt baristák segítenek eligazodni, az ő feladatuk, hogy a helyben pörkölt, friss kávészemekből kifogástalan presszót, late-t, cappuccinot készítsenek. A BlueBird az alternatív kávékészítés szerelmeseit is igyekszik kiszolgálni, így V60, Chemex, FrenchPres és Aeropress ugyanúgy helyet kapott a pulton, mint az egyedi kialakítású kétkaros presszógép, vagy az impozáns, tizenkét darabos őrlősziget.
In our grinder we put always fresh and best quality beans. We are buying and roasting green coffee from certified high quality producers. As it is important to us to adapting to our guests high expectations, we do usually tastings after coffee roasting, so we can support the quality. We roast our coffee with great care and carefully experimented method to maximize the enjoyment of the different flavours from different areas.

A hozzánk betérő vendégeink akár a teljes pörkölési folyamatot végigkövethetik a hetente végzett pörköléseink alatt. Baristáink folyamatosan képzik magukat, igyekeznek átfogó tájékozottságra szert tenni a kávé változó világáról. Számunkra vendégeink visszajelzései legalább annyira fontosak, mint a világban kialakuló, változó trendek követése.

Cégünk kávégépek kihelyezésével és szemes kávé értékesítéssel egyaránt foglalkozik. Rugalmas feltételekkel, testreszabott ajánlatokkal várjuk új partnereink jelentkezését, régi ügyfeleink számára pedig folyamatos kedvezményeket biztosítunk. Induló vállalkozások számára tanácsadással, beüzemeléssel és betanítással egyaránt rendelkezésre állunk.