A Pörkölő Mester Kedvence
21600
HUF
Kávé-csomagra
Pörkölő mesterünk minden hónapban kiválasztja azt a 3 kávét, ami az adott hónap legizgalmasabb ízeit prezentálta. Azoknak ideális választás, akik szeretnek kísérletezni, újdonságokat kipróbálni és szeretik a kellemes meglepetéseket.
Klasszikusok
6100
HUF
Kávé-csomagra
3 kiválasztott kifejezetten a minőségi olaszos vonalat képviselő kávéinkból, melyek mind termőhely szelektáltak (SO). Azoknak ideális választás, akik a közepes illetve sötétebb pörkölés hívei, a mogyorós, csokis ízvilág hozzátartozik a napi kávéjukhoz.
Prémium csomag
22500
HUF
Kávé-csomagra
Azoknak, akik kizárólag magas minőségű, termőhely szelektált (SO) kávét szeretnék otthonukba. Az afrikai, savasabb, izgalmasabb ízek szerelmeseinek főleg filterhez. Ideális választás azoknak, akik ínyenc csomagot szeretnének kapni és jobban szeretik a világosabb pörkölést.
Blend őrültek
17550
HUF
Kávé-csomagra
2 csomag Blue Cafe Blend és 1 csomag Morning Blend hogy biztosan jól induljanak a reggelek! Azoknak jó választás, akik a keverék kávék szerelmesei, akik szeretnének könnyen értelmezhető, minden kávékészítő gépbe alkalmas kávét. Ez a csomag tartalmaz egy kis robustát az arabica szemek mellett azoknak, akik szeretik az erősebb kávét.